Kroatisk barselsvikar i Viborg

Afløseren for den gravide Viborg HK målmand Louise Bager Due bliver kroatiske Katarina Bralo.

090909KatarinaBralo.jpg

Viborg HKs målmand Louise Bager Due skal snart på barsel, og nu er hendes afløser på plads. Den 21-årige Katarina Bralo har lavet en etårig kontrakt med klubben. Sidste sæson spillede det kroatiske talent for Thüringer HC i den tyske bundesliga, hvor hun blev kåret til ligaens bedste keeper.

- Jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle spille for Viborg HK, så det er det bedste, der kunne ske for mig, siger Katarina Bralo i en pressemeddelelse fra klubben.

To målmænd ude

Udover Louise Bager Dues pause så må Viborg HK også undvære målmand Sandra Mittet, der er knæskadet. Træner Jakob Vestergaard er glad for den tiltrængte forstærkning til Katrine Lunde Haraldsen i målet:

- Katarina Bralo er et mega spændende talent, og det fint, at vi har fået hende som supplement. Hun har en rigtig god fysik, så det er en spiller vi glæder os til at arbejde med, forklarer træneren.

Der kommer formentlig til at gå mindst fire uger endnu, før Katarina Bralo kan trække i den grønne Viborg trøje. Hun venter stadig på arbejds- og opholdstilladelse.