Kristian Jensen opfordrer til enighed

Hvis Motorvejen Herning-Holstebro ikke skal køres ud på et sidespor, er landsdelens folketingsmedlemmer nødt til at stå sammen og tale med én stemme. Det mener Venstres gruppeformand Kristian Jensen.

kristianj.jpg

Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, kan ikke lide den uenighed, der er om, hvor motorvejen mellem Herning og Holstebro skal gå.

Derfor har han i dag sendt en mail ud til samtlige folketingsmedlemmer valgt i Vestjyllands Storkreds. Her opfordrer han till at stå sammen om motorvejen Herning-Holstebro.

Det er den seneste tids uenighed om, hvorvidt man skal føre motorvejen helt til Holstebro Nord eller i stedet bruge pengene på at føre den vest om Herning, der har fået Kristian Jensen til tastaturet.

Og en opfordring om enighed er måske en god idé. Der er nemlig delte meninger om hvad der er vigtigst alt efter hvilken ende af den kommende motorvej man spørger i.

Således mener både folketingsmedlem Anette Lind fra Socialdemokraterne og Thomas Danielsen fra Venstre, at det vigtigste er at motorvejen bliver ført helt til Holstebro Nord.

Esben Lunde Larsen fra Venstre mener dog det er ligeså vigtigt at motorvejen kommer vest om Herning, men er samtidig enig i, at motorvejen skal helt til Holstebro Nord.

Men ifølge Kristian Jensen kan folketingspolitikerne her fra landsdelen ligeså godt blive enige om at kæmpe for at opfylde alle ønsker.

Om et par uger skal finansieringen til motorvejen på plads, og her er det ifølge Kristian Jensen vigtigt, at landsdelens folketingsmedlemmer taler med én stemme.

 

 

2:02
Hvis Motorvejen Herning-Holstebro ikke skal køres ud på et sidespor, er landsdelens folketingsmedlemmer nødt til at stå sammen og tale med én stemme. Det mener Venstres gruppeformand Kristian Jensen, der i dag har sendt brev til samtlige folketingsmedlemmer valgt i Vestjyllands Storkreds.