Krisemøde i BSV

Fire nederlag og en enkelt uafgjort siden nytår. De resultater fik i dag klubben til at indkalde trænere og spillere til møde.

2012 har indtil nu været en land sportslig nedtur for håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg. I dag skulle klubben så forsøge at finde ud af, hvad der er galt, og ikke mindst, hvordan stimen af nederlag bliver stoppet.

- Jeg vil ikke kalde det et krisemøde. Det er i hvert fald en af de få klubber i Danmark der holder krisemøde, hvis de ligger nummer to, siger BSV's cheftræner Carsten Albrektsen.

Så sent som i går onsdag tabte BSV til Viborg i den hjemlige liga. I Champions League er det ikke gået meget bedre. BSV blev i weekenden tæsket på hjemmebane med 11 mål.

- Vi har snakket om, at vi ikke præsterer, som vi skal i øjeblikket, og vi har forsøgt at disikere, hvad det er der gør, at vi ikke præsterer på det niveau, vi gerne vil, siger Carsten Albrektsen.

Freder træner

I en internetafstemning lavet af Midtjyllands Avis stemmer 76 procent ud af 500 læsere for at fyre cheftræner Carsten Albrektsen.

- Det vil der jo altid være, når man taber, men det ændrer nu ikke på, at Carsten han er vores træner, siger Frank Lajer, der er adm. direktør i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold.

- Når jeg står op om morgenen, så forsøger jeg at gøre mit job så godt som overhovedet muligt. Og så må andre bedømme, om det er godt nok, siger Carsten Albrektsen.

BSV's næste to kampe er mod det tyske tophold Füchse Berling og AG København.

Hør her Carsten Albrektsen fortælle om dagens møde:

01:15 Luk video