Kraftig blæst hærger Humlum Camping

I nat raserede en kraftig forårsstorm, der ødelagde flere telte på Humlum Camping til stor irritation for indehaverne og campisterne.

Campingvognen her har fået en hard medfart at den blæst, som natten til tirsdag ramte landsdelen.
Campingvognen her har fået en hard medfart at den blæst, som natten til tirsdag ramte landsdelen.
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

For fjerde gang på tre år blev campingpladsen igen ramt af voldsomt vejr, da en kraftig forårsstorm i nat resulterede i ni ødelagte fortelte. Rikke Lützen-Laursen, Medindehaver, Humlum Fiskerleje og Camping, ærgrer sig over, at vejret igen har gjort livet sur for campisterne. 
 
- Vi har ikke haft så slem en storm siden maj 2007. Når det blæser fra syd, som det gjorde i nat, er det rigtig slemt, fordi det blæser lige ind på vores campingvogne. Det er øv, når man på sin campingplads ser, at folks telte og ejendele er blæst rundt på hele pladsen, siger Rikke Lützen-Laursen. 

Så sent som i 2015 stod campingpladsen under vand som følge af en oversvømmelse, og vejrudfordringerne begynder efterhånden at tage på campisternes tålmodighed. 

- Det er vores sjette sæson på Humlum Camping, og det har kostet tre fortelte samt to totalskadede campingvogne. Det her er vores tredje plads her på campingpladsen,  så næste gang vi flytter, bliver det til en anden campingplads, siger Lisbeth Boelsgaard, fastligger, Humlum Camping.

Ansatte på Campingpladsen forsøgte i løbet ad natten at redde campingvogne, men måtte erkende, at stormen var for stor en mundfuld.