Kræftsyg piges familie løber penge ind til hospitalsklovne

7-årige Lærke Rønde Timm har en hjernetumor og blev under en indlæggelse så glad for hospitalsklovnene, at hun og hendes familie søndag arrangerede løb for hospitalsklovnene.

klovneloeb2140615.jpg

Op mod 750 deltagere mødte søndag op til klovneløb i Snejbjerg. Løbet er arrangeret af 7-årige Lærke Rønde Timm og hendes familie. Penge fra løbet går til hospitalsklovnene.

- Vores yngste datter Lærke, har jo fået en hjernetumor den 7. januar i år. Klovnene har bare gjort et fantastisk stykke arbejde i vores familie, siger Lærkes mor Line Timm.

- jeg er sikker på, at ved os har de fjernet noget morfin engang imellem også. Der er ikke blevet kaldt på en sygeplejerske fordi de (hospitalsklovnene red.) var inde ved hende, og så gør måske ikke så ondt, siger Line Timm.

Hver deltager betaler 48kr for at deltage. Oprindelig havde de håbet på omkring 400 deltagere, så der kunne komme ca. 20.000 kroner ind til hospitalsklovnene, men fremmødet søndag tyder på, at familiens klovneløb bliver en større økonomisk succes end det.

- Hendes lærer er mødt op og alle hendes klassekammerater er mødt op. Det er jo hele Snejbjerg, der støtter op om os, siger en meget tilfreds Line Timm.   

Lærke Rønde Timm selv, var også godt tilfreds med fremmødet til klovneløbet

- Det er vildt. Det er dejligt, siger Lærke Rønde Timm.