Kørte ind i politibil efter biljagt

Politiet i Viborg var onsdag eftermiddag på en mindre biljagt, da en 44-årig mand fra Skive ikke ville stoppe i en stjålet bil. Det endte med at den 44-årige påkørte en politibil.

Udrykning-naer050712_1.jpg

En af Viborg Politis patruljevogne skal omkring værkstedet, efter den var involveret i en mindre biljagt onsdag eftermiddag. En 44-årig mand fra Skive havde stjålet en bil, og da politiet fandt ham, ville han ikke stoppe. Det endte ud i en udramatisk biljagt i et ikke særlig højt tempo. Men da politiet i et kryds havde fået en patruljevogn placeret på tværs af vejen for at få den 44-årige mand til at standse, valgte han i stedet at køre direkte ind i politibilen. Det oplyser vagtchef Knud Luridsen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Kørte uden kørekort

Da politiet efter endt biljagt pågreb manden, konstaterede betjentene at han kørte uden kørekort - det var han tidligere blevet frakendt. Desuden havde de mistanke om, at den 44-årige var påvirket af narkotika. Han er tidligere af kendt af politiet for en række forskelligartet kriminalitet, og nu kan den 44-årige tilføje endnu en liste af sigtelser til CV'et.

Han bliver blandt andet sigtet for brugstyveri, kørsel i narkopåvirket tilstand og en række mindre færdselsforseeleser som at køre uden sele og for at køre over for rødt lys.