Konkurrence: Se vinderbillederne her

Danmarks Dronning Margrethe fylder 75 i år. Dét bliver fejret med en festforestilling i Aarhus den 8. april. Og med til fest vil være seks heldige TV MIDTVEST-seere, der har vundet vores konkurrence.

dronningevinder_1.jpg

Danmarks Dronning Margrethe fylder 75 i år. Det bliver fejret med en festforestilling i Aarhus onsdag den 8. april. Og  med til fest vil være seks heldige TV MIDTVEST-seere, der den seneste tid har deltaget i vores konkurrence.

Her udloddede vi 6 x 2 billetter til forestillingen, som også overværes af Kongefamilien.

For at deltage i konkurrencen skulle man indsende et billede eller en video med Dronningen og kort beskrive historien bag. Det kunne for eksempel være et billede fra ét af hendes mange besøg i landsdelen.

Flere tog os på ordet og har den seneste tid sendt masser af deres private billeder ind til os. Af de mange billeder er der nu fundet 6 vinderbilleder.

Se dem her:Vinderbillede nummer 1

er indsendt af Conni Houmann fra Nykøbing Mors. Billedet af Dronning Margrethe er taget fra regentparrets besøg i netop Nykøbing i september 2014.

dronningevinder_1_0.jpg

- Et dejligt billede fra Dronningen og Prins Henriks besøg, skriver Conni Houmann til TV MIDTVEST.

Vinderbillede nummer 2

stammer fra Øster Jølby på Mors, hvor Dronningen var på besøg på Afklaringscentret den 4. september 2014.

Dronningevinder2._0.jpg

-  Her var jeg med Galtrup Musik- og Idrætsefterskole sammen for at vinke til Dronningen sammen med alle vore elever. Vi har elever fra 16 forskellige lande. Vi havde udstyret alle elever med deres eget lands, og vi har blandt andet en del elever fra Grøndland, skriver Kirsten Mouritsen, der siden 1978 har været lærer på Galtrup Musik- og Idrætsefterskole.

Hun kan nu se frem til at invitere en gæst med i Musikhuset til Dronningens festforestilling den 8. april.

Bispeindvielse i NuukDet samme kan afsenderen af vinderbillede nummer 3

. Sven Dahl fra Sennels ved Thisted er fotografen bag billedet af noget yngre Dronning Margrethe, der er fotograferet i Nuuk i 1984.

dronningevinder_3_nuuk_0.jpg

- I efteråret 1984 var jeg i en kort periode udsendt til Teknisk skole i Nuuk i Grønland. Her var der bispeindvielse og i den anledning deltog dronningen, skriver Sven Dahl til TV MIDTVEST.

Han var flittig med sit kamera og tog flere fotos af dronningen. Se dem ved at følge nedenstående link:

https://plus.google.com/photos/103053145597930382987/albums/5809968422477354465

 

Én, der også var flittig med kameraet, var Jens Chr. Nordestgaard fra Skjern. I alt indsendte han fem billeder til konkurrencen, og ét af de fem blev altså udtrukket som vinderbillede nummer 4.

Vinderbillede_4_Nykoebing.jpg

Billedet er taget i forbindelse med regentparrets besøg i Ringkøbing den 2. september 2014.

Elegant og yndefuld dronningBag vinderbillede nummer 5

gemmer sig historien  om, hvordan Katrine Gammelgaard fra Herning i sommeren 2012 fik æren af at trykke majestætens hånd, da hun afsluttede sin uddannelse som Premierløjtnant i Flyvevåbnet.

Dronningevinder_5_Flyvevaabnet.jpg

Man kan lige spotte Katrine Gammelgaard på anden række.

-  Jeg var spændt som en fjeder, lykkelig, stolt og en masse andet. Jeg var nu færdig med min uddannelse og klar til at blive udnævnt til Premierløjtnant, skriver Katrine Gammelgaard om

Dét at møde dronningen var ifølge Katrine Gammelgaard en stor oplevelse. Og dronningen gjorde et helt særligt indtryk på hende:

- Hun bevægede sig elegant, yndefuldt, og det var, som om hun havde en særlig aura oo ro omkring sig. Og alligevel var hun yderst majestætisk. Som en løvinde, skriver Katrine Gammelgaard om sit møde med dronningen. Og hun ved allerede, hvem hun skal dele oplevelsen i Musikhuset sammen med.

- Jeg ville elske at kunne invitere min mor med til denne festivitas. At kunne give hende en oplevelse ville gøre hende lykkelig, lyder det.

Hold på hat og brillerVinderbillede nummer 6

er taget i Hvide Sande i september 2006. Leif Bengtson fra Skjern er fotografen og vinderen med sit pletskud af Dronning Margrethe, der må holde på hatten i mødet med den friske vind.

Dronningevinder_6_Hvide_Sande_blaesevejr.jpg

Stort tillykke til alle vinderne.