Kondompakke fundet i voldtægtssag

Søndag morgen blev en kvinde voldtaget på Sortestien i Holstebro. Politiet har fundet en kondomindpakning ved gerningsstedet, og skal nu i gang med at undersøge den.

20111219Sortestien.jpg

En 43-årig kvinde fra Holstebro blev søndag morgen voldtaget på Sortestien i Holstebro på vej hjem fra byen. Ved gerningsstedet har politiet fundet en kondomindpakning, som nu skal undersøges nærmere. Den 43-årige har forklaret, at hun mener gerningsmanden brugte kondom, så der er grund til at tro, at kondomindpakningen kan stamme fra voldtægten.

Kvinden gik fra Enghaven og ud ad Sortestien, da hun var på vej hjem til en bekendt for at sove. En ukendt mand gik samme vej som kvinden. De snakkede ikke sammen, men da de når ud til Ydunsvej, overfalder manden den 43-årige og voldtager hende. På gerningsstedet har politiet fundet ødelagt tøj, som er revet af kvinden, hvilket stemmer overens med hendes forklaring.

Tog briller og pung

Den 43-årige er afhængig af sine briller. Men voldtægtsmanden tog dem fra hende og smed dem væk. Derudover tager gerningsmanden også kvindes pung. Den har han sandsynligvis også smidt fra sig, men politiet har endnu ikke fundet den.

Søger stadig vidner

Politiet efterlyser tre vidner, som de to er kommet forbi på deres gåtur. Det drejer sig om en mand, der er ude at lufte hund, samt et ægtepar der er ude at gå tur. Begge dele sker omkring klokken 7:30 søndag morgen. Politiet vil gerne have hjælp til at give et endnu bedre billede af gerningsmanden, og politiet håber også, nogen har set, hvor gerningsmanden er forsvundet hen.

Undersøger videoovervågning

Næste skridt i politiets efterforskning er at se butikkers videomateriale igennem. Gerningsmanden og den 43-årige kvinde er gået gennem byen og forbi Holstebro bibliotek, inden de er nået ud på Sortestien. Nu håber politiet at finde de to på noget af det overvågning, som er af gågaden.