Kommunen er klar til at hjælpe TTH Holstebro

Onsdag tager Økonomiudvalget i Holstebro Kommune stilling til at forhøje sponsorbidraget til TTH Holstebro markant.

TTH, kvinder, jubel150713.jpg

Gemt bag et underpunkt om markedsføring planlægger Holstebro Kommune at skrue alvorligt op for sit sponsorat af TTH Holstebro, når Økonomiudvalget mødes onsdag. Det skriver dagbladet Holstebro.

I dag sponsorerer kommunen den økonomisk trængte håndboldklub med en million kroner. Men kommunen lægger nu op til, at det beløb kan stige med op til 600.000 kroner i forbindelse med forhandlingen om en ny kontrakt, erfarer dagbladet.

- Der er i forbindelse med den seneste kontrakt lavet en klausul om, at skifter klubben navn, rykker ned eller sker der andre ting, så kan kontrakten genforhandles. Og derfor er vi blevet bedt om en genforhandling, bekræfter kommunaldirektør Lars Møller over for dagbladet.

Kontrakten bliver genforhandlet dagen før TTH Holstebros deadline for, hvornår de skal have fundet de sidste tre ud af i alt seks mio. kr., som klubben stadig mangler.

- Kontrakten skulle alligevel genforhandles. Det skulle den også, hvis klubben havde været i en anden situation. Men helt for min egen og personlige regning, så mener jeg, at TTH Holstebro er vores store sportsmæssige flagskib, siger Lars Møller.

I dag giver Holstebro Kommune omkring en million kroner i sponsorat til TTH Holstebro. For pengene får kommunen ud over sit navn eksponeret i forbindelse med klubbens kampe også mulighed for at trække på spillerne i forskellige kommunale sammenhænge. Desuden ejer kommunen Gråkjær Arena, som klubben lejer sig ind i.

Pengene til håndboldklubben vil kommunen finde i sin Udviklingspulje, hvor om det hedder: "anvendes som medfinansiering til projekter, hvor den øvrige finansiering for de enkelte projekter sker via EU, Staten eller øvrige forskellige nationale og regionale fonde".