Kommune-fusion: TV MIDTVEST sender hele aftenen

Borgerne i Struer og Holstebro stemmer om en mulig kommunesammenlægning. TV MIDTVEST dækker med ekstraudsendelse hele aftenen.

Mens de landsdækkende kanaler følger optællingen af stemmer om EU's retsforbehold, så er det en helt anden afstemning, seerne kan følge på TV MIDTVEST.

Fra 19:55 er der valgaften om den mulige sammenlægning af Struer og Holstebro kommunenr. Det er på TV MIDTVEST MOKKA og på www.tvmidtvest.dk/tv. Her følger vi stemmeoptællingen med livereportere på de største valgsteder i Struer og Holstebro og gæster i studiet.

Stemmeprocenten er lige nu højere i Struer og Holstebro end noget andet sted i landet. Det viser, at den lokale afstemning bliver fulgt med stor interesse. Den interesse kan altså følges til dørs i tv.

Med to valg på samme aften kan der blive kamp om tv-skærmene i Struer og Holstebro, hvor mange sikkert gerne vil kunne følge med i begge valg. Hvis EU-afstemningen vinder pladsen på fjernsynet, kan den lokale valgaften følges via livestream her: www.tvmidtvest.dk/tv.