Kommune byder hunde velkommen med ny folder

Holstebro Kommune vil tiltrække endnu flere turister og deres hunde med en ny folder i hundehøjde.

Der venter turister med hund en særlig velkomstpakke i Holstebro Kommune denne sommer. Foto: Morten Fyrstenborg, TV MIDTVEST

Der venter de firbenede og deres ejere en varm velkomst, når turister besøger Holstebro Kommune denne sommer. 

”En vov’et guide” hedder det nye initiativ fra Holstebro Kommune, der indeholder en ny folder på dansk og tysk, der er skrevet til hunden og en gaveæske til hunden med godbidder, nyttige informationer og et halsbåndssmykke.

Alt sammen for at tiltrække flere turister med hund til kommunen.

Det er denne æske og folder som venter turister med hund denne sommer ved udvalgte udlejninger og attraktioner i Holstebro Kommune.  Foto: Holstebro Kommune

- Vi vil gerne synliggøre de mange, gode oplevelser, som hunden kan tage del i, og vi er derfor glade for i år at kunne præsentere den nye guide, der er målrettet hunden i et lækkert format og hundeæsken i nyt design, siger Susanne Toftegaard Hansen, der er turismechef i Holstebro Kommune.

Læs også Nu uddeles de første smileys til hundekenneler

Folder fremhæver tilbud til hundene

Holstebro Kommune har i flere år arbejdet med at gøre et besøg i området til en særlig oplevelse for de firbenede. Allerede i 2016 lancerede de en hundeæske, som altså nu får selskab en ny folder.

- Vi oplever, at mange gæster i sommerhusene har hund med. Faktisk har hver tredje tyske familie i feriehus hunden med på ferie, forklarer Susanne Toftegaard Hansen.

Nogle af de oplevelser, som den nye folder fremhæver, er hundeskove i den vestjyske natur og tæt på byerne, agilitybanen på Thorsminde Camping, bisonsticks hos Nørre Kærgård Bison og hundebad og wellness hos Vedersø Klit Camping. 

Læs også Færre anmeldelser om løse hunde

- Flere attraktioner, overnatnings- og spisesteder støtter op om vores fokus på hundevenlige tiltag og gør derfor meget for at fortælle, at hos dem er hunden ganske velkommen. Med andre ord står hundekurven og venter ved vores aktører. Så hvis du vil være god ved din hund, skal du tage den med til Holstebro!, fortæller Susanne Toftegaard Hansen med et smil.

Gaveæsker og foldere vil blive udleveret til turister med hund på overnatningssteder, feriehusudlejninger og ved attraktioner i Holstebro Kommune hen over sommeren.