Kommunale kroner til kriseramt kulturcenter

Efter skæbnemøde med politikerne i går åbner Skive Kommune nu for at købe hal B i Kulturcenter Limfjord.

Kulturcenter_Limfjord.jpg

Kulturcenter Limfjord får hjælp fra Skive Kommune. På et særligt indkaldt møde med byrådsmedlemmerne i går, som havde til formål at diskutere Kulturcenter Limfjord, anbefalede byrådsmedlemmerne at støtte det kriseramte center.

På grund af den hurtige indkaldelse til mødet, kunne byrådsmedlemmerne ikke træffe beslutninger, men borgmester Flemming Eskildsen fik mandat til at arbejde videre mod at hjælpe Kulturcenter Limfjord.

Tilbuddet, som byrådet anbefalede, er som Kulturcenterets ledelse har ønsket, nemlig at købe centerets hal B. Tilbuddet er dog under forudsætning af at de øvrige interessenter og involverede parter påtager sig lignende økonomiske forpligtigelser i forsøget på at redde kulturcenteret ud af den millionstore gæld.

- Vi forventer at andre ejere, parthavere og kreditforeninger deltager i at få skaffet luft til både kapital og senere også et driftbudget som kan hænge sammen. Vores forventing er at der er velvilje blandt de andre parter og et ønske om at få det her rekonstrueret så det kan hænge sammen, siger borgmester Flemming Eskildsen.