Kommentator: Eva Kjer Hansens talbehandling minder om 'Bedrag'

Eva Kjer Hansen får hårde ord med på vejen af de to politiske kommentatorer i Fixpunkt. Se uddrag af aftenens politiske udsendelse lige her.

fixpunk.jpg

Kritikken er haglet ned over fødevare- og miljøminister Eva Kjer Hansen (V) i løbet af den seneste uge.

Hun er blevet grillet for regeringens førevare- og landbrugspakke. Syv forskere har udtalt sig kritisk om talbehandlingen i pakken, ligesom Eva Kjer Hansen er blevet kritiseret for at varetage interesseorganisationen Bæredygtigt Landsbrugs interesser.

I aftenens udgave af Fixpunkt svarer kommentatorerne Johs Poulsen og Knud Erik Kirkegaard på, hvorfor der er kommet så stor en sag ud af det, og hvordan det kunne gå så galt for Eva Kjer Hansen.

- Det svarer til, hvis en økonomichef i en privat virksomhed, der vil undgå at have røde tal på bundlinjen, sammenholder et års udgifter med tre års samlede indtæger. Hvis økonomichefen gjorde det, nu så jeg jo bedrag i søndags, så ville han enten få en kæmpe bøde eller havne i spjældet,  siger Knud Erik Kirkegaard, forhenværende medlem af Folketinget og minister for Konservative.

- Hun er det, man kunne kalde hardcore Venstre-kvinde. Hun mener, at Venstre har ret i et og alt, og hun mener, at landbruget er at foretrække som alliancepartner fremfor alle andre, siger Johs Poulsen, forhenværende medlem af Folketinget for radikale.

- Hun har bestemt fået ridser i lakken, og hun er kommet til at stå for en miljøprofil, som er rimelig sort, og det tror jeg ikke, der er et flertal i befolkningen, der bryder sig om, siger Knud Erik Kirkegaard.

Herunder kan ses et uddrag af aftenens udsendelse, der sendes i fuld længde klokken 22.30 på Mokka.

7:31
Uddrag af aftenens udgave af Fixpunkt, hvor Eva Kjer Hansen får hårde ord med på vejen.