Kommentator: Det er to klubikoner, der overtager VFF

Valget af de to nuværende trænere omkring Viborg FF til en permanent løsning, falder i god jord hos folk omkring klubben.

VFF trænere
Foto: Kåre Rolf Hansen, TV MIDTVEST

Klub-klenodier. Fodboldfagfolk. Populære. De pæne ord står i kø, når folk omkring Viborg FF skal kommentere på de nye trænere omkring førsteholdet.

Trænerne Steffen Højer og Ralf Pedersen overtog det tidligere superligahold i Viborg FF midlertidigt, da klubben i starten af august fyrede cheftræner Johnny Mølby. Men nu er det altså ikke længere midlertidigt, for VFF tror på, de to trænere kan vende en nuværende 10. plads i første division, til oprykning.

- Jeg er ret sikker på at det her er en populær løsning, som Viborg FF har taget. Det er to populære klubikoner som nu får ansvaret for at føre VFF tilbage på sporet, forklarer sportsredaktør for Viborg Stifts Folkeblad, Danni Kristensen til TV MIDTVEST.

4:01
 

Også formanden for fanklubben, The Green Fight, Lars Hartvig, roser beslutningen.

 - Nu skal der ro på. Og der skal arbejdes hårdt med at få situationen vendt. Det virker til at truppen er glad for at det bliver dem og giver dem fuld opbakning, siger han.

2:19
 

Forsvarsspiller Søren Reese bekræfter at truppen er glad for at det er Steffen Højer og Ralf Pedersen, der overtager holdet.

- Det er en god dag, siger han.

0:40
 

Se interviewene her: