Kolja Afriyie tilbage til heden

FC Midtjyllands superligamandskab får nu forstærkning. Kolja Afriyie vender tilbage til klubben efter et ophold i tysk fodbold.

FCM_logo_flag.jpg

- Kolja var en af de bedste højrebacks i Danmark, da han forlod FCM, så det er med stolthed, at vi kan hente ham tilbage til FCM, siger sportsdirektør Jens Ørgaard i en pressemeddelelse fredag eftermiddag. 

Højrebacken kom i 2006 til FC Midtjylland fra Esbjerg. Opholdet i Energie Cottbus blev aldrig den helt store succes for Kolja Afriyie, der bl.a. har været plaget af skader. Men nu er den 29-årige forsvarsspiller klar til igen at tørne ud for FC Midtjylland.

- Med tilgangen af Kolja har vi fået en spiller, der både kan spille back men også centralt i vores forsvar. Det er en klar styrkelse til bagkæden, siger Jens Ørgaard.

Glæder sig til at finde formen

Allerede fra på søndag er tyskeren igen tilbage på træningsbanen i Ikast.

- Jeg ser meget frem til at komme tilbage. Jeg glæder mig meget til at se folk igen. Det er et sted, jeg føler mig godt tilpas, og der kommer nogle spændende kampe i den kommende tid. Det er klart, at jeg lige skal finde kampformen igen, for jeg har ikke spillet så meget på det sidste, siger Kolje Afriyie.