Syv trafikuheld på tre timer: - Kør bil, når du kører bil

Midt- og Vestjyllands Politi har her til eftermiddag fået syv anmeldelser om uheld i trafikken. Ingen personer er kommet alvorligt til skade, men det får politiet til at opfordre folk til at være opmærksomme.

Politibil med udrykning.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Det har været en travl eftermiddag hos Midt- og Vestjyllands Politi. Hele syv anmeldelser om færdselsuheld er blevet indgivet på tre timer. Vagtchefen oplyser, at ingen personer er kommet alvorligt til skade.

- Om det er, fordi solen står lavt, eller om det er på grund af det gode vejr, ved jeg ikke, men jeg tæller syv anmeldelser om færdselsuheld i løbet af eftermiddagen, fortæller Lars Even, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Struer har været et af de steder, som denne eftermiddag har været ramt af færdselsuheld. Klokken 16:10 kørte to personbiler sammen på Holstebrovej lidt syd for Struer. Ingen kom alvorligt til skade, men da bilerne holdte på tværs af vejen, blev der skabt kødannelse i begge retninger.

Klokken 17:23 var den så gal igen, da to andre personbiler kørte sammen på Ringgade i Struer. Sammenstødet resulterede i, at den ene bil trillede rundt på siden.

En patruljevogn, en indsatsleder og en ambulance blev tilkaldt, men ifølge vagtchefen skulle kvinden i bilen være okay.

- Hun er vågen og kontaktbar. Det skulle ikke være alvorligt, men hun er blevet kørt med ambulancen til tjek for ryg- og nakkeskader, fortæller Lars Even.

- Jeg ved ikke, hvad der lige gør, at vi ser så mange tilfælde i dag, men vi vil da gerne opfordre alle, som vi altid gør, til at køre bil, når man kører bil og ikke lave alt muligt andet, lyder da fra vagtchefen.