Københavns afklapsning til Ringkøbing Håndbold

Håbet om point døde hurtigt for kvinderne fra Ringkøbing Håndbold, da de torsdag mødte København Håndbold.

Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold tabte torsdag aften stort til København Håndbolds kvinder i Primo Tours Ligaen. 35-23 lød slutresultatet på i en kamp, som Ringkøbing aldrig rigtig var tæt på at få point ud af, således var holdet allerede bagud med seks efter første halvleg, hvor stillingen var 17-11.

Det føring blev kun udvidet i anden halvleg, som altså endte med et svidende nederlag på hele tolv mål til det vestjyske hold. Allerede før kampen havde de københavnske kvinder sikret sig en plads i slutspillet. En plads Ringkøbing Håndbold må se langt efter, de ligger nemlig næstsidst i rækken med otte point for 20 kampe. Dermed ligger de til at skulle spille playoffkampe for at overleve i rækken.

Vestjyderne har 4 point ned til Skanderborg Håndbold på sidstepladsen, som rykker direkte ud af ligaen. Østjyderne har dog en kamp i baghånden, og kan dermed i teorien stadig nå Ringkøbing. Der spilles 22 runder i grundspillet i Primo Tours Ligaen.