København Håndbold snupper træner fra TTH

Claus Mogens bliver cheftræner for ligaklubben København Håndbold i stedet for talentansvarlig i Team Tvis Holstebro

Claus Mogensen
Foto: Team Tvis Holstebro

Claus Mogensen var egentlig udset til en rolle som ny talentansvarlig og U18 træner på pigesiden i Team Tvis Holstebro. Men nu stopper han, før han er kommet i gang.

Han skal i stedet være cheftræner i København Håndbold, der spiller i den bedste danske håndboldrække for kvinder, Primo Tours Ligaen. Det skriver begge klubber i en pressemeddelelse.

- Muligheden som ligatræner i København Håndbold var svær at sige nej til, så jeg er rigtig glad for, at der kunne findes en løsning med TTH. Jeg ønsker TTH alt mulig held og lykke. Klubben har igangsat et meget spændende projekt på både senior- og ungdomssiden, og deres talentplan 2020 bliver spændende at følge - nu dog kun på afstand, siger Claus Mogensen.

TTH leder efter erstatning

Team Tvis Holstebro ærgrer sig over at miste træneren.

- Det er selvfølgelig ikke nogen optimal situation for os, men vi vil ikke stå i vejen for Claus, når han får en sådan mulighed. Henvendelse fra København bekræfter os i vores valg af Claus som talentansvarlig, og vi er da stolt over at en ligaklub gerne vil have ham som cheftræner. Vi har modtaget en kompensation, som vi er tilfredse med siger TTH-direktør John Mikkelsen.

TTH er allerede i gang med at finde en erstatning for 43-årige Claus Mogensen.

- Lige så snart vi hørte om interessen fra København Håndbold, gik vi i gang med at finde en ny talentansvarlig og U18-træner. Jeg håber, at vi snart kan melde et navn ud, siger John Mikkelsen. 

Claus Mogensen har fra 2013-2016 været træner cheftræner for norske Byåsen, som han i sidste sæson førte til sølv i den norske liga. I 2016 er han blevet kåret til årets træner i Norge. Fra 2011-2013 var han cheftræner for SK Aarhus.