Viborg HK blev besejret af København Håndbold

København Håndbold er et af fem tophold i HTH Go Ligaen efter en sejr på udebane over Viborg HK.

Viborg HK Straffe

København Håndbold tog lørdag sin tredje sejr i træk i kvindernes HTH Go Ligaen.

På udebane vandt sidste sæsons DM-sølvvindere 29-26 over Viborg HK efter en rodet og meget omskiftelig kamp, hvor værterne førte 14-13 ved pausen.

Med sejren er København Håndbold en del af et felt på fem hold, der topper ligaen med seks point for fire kampe.

De øvrige tophold er FCM Håndbold, Team Esbjerg, Nykøbing Falster og TTH Holstebro.

Viborg, der ville have indtaget førstepladsen med en sejr, er nummer seks med fem point.

København Håndbold kom bedst fra start i den rodede første halvleg, hvor begge hold begik mange fejl.

Efter ti minutter tog Viborg-træner Allan Heine en timeout, da hans hold var bagud 3-6.

Det hjalp tilsyneladende, for hjemmeholdet kom senere foran 10-7 og førte 14-13 ved pausen.

Viborg kom tidligt i anden halvleg foran 16-14, men så gik det stærkt.

Seks scoringer senere førte københavnerne med 20-16, og det formåede Viborg ikke at komme sig helt over.

Da Viborg havde to spillere udvist med tre minutter tilbage og en tremålsføring til gæsterne, anede man, hvor det bar hen, og København Håndbold kørte da også sejren hjem.