Knudsen: BSV kan ikke holde til at misse DM-semifinale

Michael V. Knudsen og Bjerringbro-Silkeborg er på vej mod semifinale, men mindre kan heller ikke gøre det.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kom et stort skridt nærmere DM-semifinalerne i herrernes håndboldslutspil med onsdagens sejr på 26-24 hjemme over Team Tvis Holstebro.

Dermed er de to klubber begge på seks point i gruppe 1 og skal bare bruge en sejr mere for at avancere.

- Det ser selvfølgelig godt ud nu. Nu har vi to matchbolde og skal enten vinde i Skjern eller hjemme mod Sønderjyske. Det var en vigtig sejr for os. Med vores ambitioner kan vi ikke holde til ikke at skulle spille semifinaler, siger BSV's Michael V. Knudsen.

Han afgjorde selv kampen med sit mål i sidste minut, efter en kamp hvor BSV førte stort set hele vejen, men alligevel måtte igennem en nervepirrende afslutning.

- Det var en meget hård og intens kamp med knald på i 60 minutter. Vi havde overtaget i det meste af kampen og spillede i perioder flot håndbold, men Tvis hægtede sig på og var svær at slippe af med.

- De var lige ved at komme op til sidst, men heldigvis fik vi sejren i hus. Vi havde overhånden i det meste af kampen og skulle have lukket den noget tidligere.

- Men Tvis er et godt og klogt hold i denne sæson. Vi har tabt flere kampe til dem i streg, og det var vigtigt at vinde denne her, når der gik lidt nerver i den til sidst, siger den rutinerede stregspiller.

Trods nederlaget er Tvis også i en god position til at nå semifinalerne.

- Vi mangler stadig to point. Nu har vi to altafgørende kampe på hjemmebane, og den mest oplagte mulighed er næste gang mod Sønderjyske. Den skal vi bare ind og gribe, siger ligatopscorer Patrick Wiesmach.

Han var i første halvleg midtpunkt i en kendelse, hvor han følte sig nedlagt, men selv blev udvist for film.

- Jeg følte, jeg blev ramt på benet bagfra, og jeg væltede. Det gav mig en udvisning. Jeg har en overbevisning om, at dommerne var lidt hårde ved os. Jeg ved, det er svært at spille på udebane, men der var rigeligt med kendelser til deres fordel i første halvleg.

- Grundlæggende var vi bare ikke skarpe og heldige nok. Det var en lige kamp, som blev afgjort på marginaler til sidst.

- Vi kom til at skulle jagte dem hele kampen, men det er ikke en uvant situation for os. Vi viste stor moral, men det gik ikke til sidst, siger Wiesmach.

 

/ritzau/