Knud Bjerre siger farvel til Skive Festival

Efter 20 år siger Knud Bjerre farvel til Skive Festival, som han var med til at starte tilbage i 1996.

Bjerre.jpg

Knud Bjerre siger farvel til Skive Festival, som han for mere end 20 år siden var med til at starte op. Tirsdag valgte han på en generalforsamling i Foreningen Skive Festival at træde ud af bestyrelsen og samtidig forlade posten som musikansvarlig.

Det skriver Skive Folkeblad.

Beslutningen kommer dog ikke som nogen overraskelse, idet han allerede for et år siden meddelte, at han ville træde ud af bestyrelsen.

- Jeg kan mærke, at lysten ikke er så stor, som den har været, og at jeg ikke føler, at jeg kan tilføre festivalen ret meget mere. Derfor er tiden kommet til at træde tilbage og lade nye friske kræfter videreføre den festival, som Henrik Kirketerp-Møller og jeg har dannet parløb om siden 1996, siger Knud Bjerre til Skive Folkeblad.

Ny i bestyrelsen bliver Thomas Jørgensen, der er manden bag Skaldyrsrock i Nykøbing. Han bliver blandt andet ansvarlig for booking af musik.

- Det er en rigtig stærk bestyrelse, der nu er valgt, og med overskud sidste år, og et godt forsalg til årets festival, er jeg meget tryg ved at forlade bestyrelsen, siger Knud Bjerre til Skive Folkeblad.