Knivstik og vold efter husspektakel

En 31-årig kvinde fra Herning blev stukket flere gange med kniv efter skænderi med en 58-årig mand.

De to bor dør om dør i et lejlighedskompleks med fælles køkken i Herning. De er begge tamiler og har ellers ikke noget forhold.

Voldsom kontroversTirsdag aften var der opstået en kontrovers, som var så voldsom, at et familiemedlem til kvinden tilkaldte politiet.Da patruljen ankom vurderede den, at roen var genoprettet. Derfor forlod politiet stedet igen, fortæller politikommissær Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Løb blødende rundt

30 minutter senere fik politiet en melding om, at en kvinde løb blødende rundt i Bryggergade i Herning.Det viste sig at være den 31-årige kvinde, de havde været ude ved tidligere.Kvinden havde fået læsioner i ansigtet og på armen angiveligt fra 5-6 knivstik og et voldsomt skub ind i en væg. Hun skulle også være blevet udsat for blufærdighedskrænkelse i form af befamling af hendes bryster.

Varetægtsfængslet

Patruljen fortsatte tilbage til lejlighedskomplekset for at tale med den 58-årige mand. En anden mand var stødt til, men ham kunne politiet hurtigt udelukke fra sagen.Den 58-årige blev i dag fremstillet i grundlovsforhør.Han blev varetægtsfængslet til den 20. december og har ikke kærret kendelsen, oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Kendt af politiet

Den 58-årige er en gammel kending af politiet. Han har senest fået en dom 1. november for trusler med kniv og vold.

(opdateret kl. 16.14)