Knivdrama på Mors: Kvinde stukket tre gange i brystet

38-årig kvinde uden for livsfare efter dramatisk nat i Nykøbing

En 38-årig kvinde blev alvorlig såret af tre knivstik i brystet, da hun i nat kom i klammeri med en 54-årig mand foran sin bopæl i Nykøbing.

Det dramatiske knivstikkeri fandt sted ved et-tiden i nat. De to personer danner ikke par, men politiet beskriver alligevel episoden som "husspetakel-lignende".

Konflikten eskalerede så voldsomt, at den 54-årige mand stak kvinden tre gange i brystet med en kniv, hvorefter han tog flugten fra kvindens bopæl på Nørrebro i Nykøbing.

Det var naboer, der anmeldte knivstikkeriet, og politiet fik hurtigt identificeret den 54-årige mand. Han blev efterfølgende anholdt i nærheden af Øster Jølby, hvor han var kørt i grøften med en personbil.  

I forbindelse med anholdelsen gjorde manden skade på sig selv, og er indlagt på sygehuset. Han vil senere i dag blive fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han bliver sigtet for knivstikkeriet.

Den 38-årige kvinde, der blev såret ved voldsepisoden er, ifølge vagtchef Gert Høeg fra Midt- og Vestjyllands Politi, nu uden for livsfare.

De nærmere omstændigheder omkring knivstikkeriet, og hvorfor konflikten mellem manden og kvinden sluttede så voldsomt, kender politiet endnu ikke.