Knæskade stopper superliga-træner

Viborg FFs cheftræner må holde pause på ubestemt tid. Det er uvist, hvem der overtager træningen.

Superligaklubben Viborg FF må ubestemt tid undvære cheftræner Ove Christensen.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at den rutinerede træner i længere tid har døjet med en knæskade, som nu tvinger ham til at holde pause.

- Jeg har anbefalet, at Ove med øjeblikkelig virkning aflaster knæet og begynder på en fuldtids rehabilitering. Ved ikke at aflaste knæet og påbegynde rehabilitering risikerer Over Christensen at påføre knæet uoprettelig skade, siger klublæge Michael Væsen til hjemmesiden.

Det er stadig uvist, hvem der skal tage over efter den 63-årige cheftræner. Direktør Morten Jensen siger, at klubben sonderer markedet. Det står dog fast, at det ikke bliver assistenttræner Søren Frederiksen.

- Søren er en fantastisk ressource i klubben og en fantastisk assistenttræner. Jeg taler både på Sørens og klubbens vegne, og vi er meget afklarede med, at det er den rolle, som Søren er bedst i for nuværende, siger Morten Jensen.

Håber at komme tilbage

Ove Christensen skal de næste seks uger gå med krykker og må ikke gå eller stå på det højre ben. Herefter følger tre til fire måneders genoptræning.

-Ærgelsen over, at jeg ikke her i foråret kan stå i spidsen for holdet og det spændende projekt, VFF er i gang med, overskygger alt. Men prognosen for behandlingen af skaden er heldigvis god, så jeg håber, at jeg kan vende tilbage til træningsbanen, siger Ove Christensen.

Inden forårssæsonen ligger Viborg FF på superligaens niendeplads - to point over nedrykningsstregen.