Klublegende stopper i Viborg FF

Assistenttræner Søren Frederiksen har valgt at søge nye græsgange, når hans kontrakt løber ud efter indeværende sæson.

Søren Frederiksen

Når Viborg FF spiller sæsonens sidste kamp i Superligaen, så skal klubben ikke kun tage afsked med fem spillere - men også med assistenttræner Søren Frederiksen.

Klublegenden har besluttet at søge nye udfordringer efter denne sæson. Det skriver Viborg FF i en pressemeddelelse. 

- Vi havde tilbudt Søren en kontraktforlængelse, så vi er selvfølgelig ærgerlige over at miste ham. Det var ikke en beslutning, vi havde håbet eller troet på, men vi har samtidig også respekt for hans beslutning, siger direktør i klubben Morten Jensen. 

- Søren Frederiksen er en kæmpe personlighed i Viborg FF, og vi kommer til at savne ham både personligt og professionelt. Han er en af de største koryfæer i VFF-historien, og vil altid have en speciel plads i klubben. Døren vil altid være åben for ham her, og vi ønsker ham al muligt held og lykke med fremtiden, fortsætter han.

Frederiksen spillede som aktiv i Viborg FF i tre perioder og har siden 2008 været assistenttræner i klubben, ligesom han også af flere omgange har vikarieret som cheftræner. Nu er tiden inde til at prøve noget nyt. 

- Det har været en meget svær beslutning for mig, men jeg føler, at tidspunktet er det rigtige nu. Jeg har været træner i klubben i over otte år, og jeg har haft en fantastisk tid her, men min mavefornemmelse siger mig, at det nu er tid til at prøve noget nyt, siger Søren Frederiksen.

Søren Frederiksen er alletiders bedste målscorer i Viborg, og klubben hylder ham i forbindelse med den sidste kamp på søndag.