Klovn fik bank i Thisted

En mand klædt ud som klovn fik tirsdag aften et par flade lussinger i Thisted.

Den uheldige klovn blev blandt andet set ved Thisted Station.
Den uheldige klovn blev blandt andet set ved Thisted Station.
Foto: Google Street View

Det er en rigtig dårlig ide at rende rundt udklædt som klovn i øjeblikket. Det fik en mand at føle Thisted i tirsdag aften, skriver Limfjord Update.

Manden var angiveligt inspireret af de mange klovne, der lige nu render rundt på gader og stræder.

Politiet fortæller til TV MIDTVEST, at en kvinde først så ham ved stationen i Thisted. Hun tilkaldte politiet, som kom og fortalte den ellers fredelige klovn, at det var en dårlig ide at rende rundt  i netop det kostume i disse tider.

Det skulle vise sig at politiet fik ret. Senere på aftenen fik manden bank et andet sted i byen, selv om han havde smidt klovnekostumet. Politiet gætter på, at rygtet om klovnen kan have spredt sig via de sociale medier.

Det hjalp ikke, at manden bedyrede, at han var en venlig klovn i modsætning til de mange, der skræmmer folk fra vid og sans.

Vagtchef Gert Høgh fra Midt- og Vestjyllands Politi siger, at det selvfølgeligt ikke er i orden at udøve selvtægt mod klovnene.

Politiet opfordrer dog til, at man lader være med at rende rundt og forskrække og true hinanden iført klovnekostume. Det kan i værste fald kaste en bøde af sig.