Klavs Bruun: Jeg skulle have reageret hurtigere

Efter at have set Ungarn-kampen på video, erkender Klavs Bruun Jørgensen, at han skulle have været mere aktiv.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen erkender, at han skulle have været mere aktiv på udskiftningsbænken, da håndboldkvinderne tabte 22-29 til Ungarn ved VM onsdag aften.
    
Efter at have set kampen på video er landstræneren enig i, at han skulle have taget timeout tidligere. Første gang, Klavs Bruun Jørgensen indleverede det grønne kort, var få sekunder før pausen.
    
- Vores angrebsspil hang nogenlunde sammen til at starte med. Vi synes jo, vi fik snakket løbende med de angrebsspillere, der sad ude på bænken, men det var ikke alle, der fik de beskeder.
    
- Jeg skulle selvfølgelig have taget både en og to timeouter. På den led er jeg skuffet over min egen indsats, siger Klavs Bruun Jørgensen.
    
Videostudierne af kampen har givet landstræneren klarhed over, at der ikke som sådan var noget galt med indstillingen blandt spillerne.
    
Men spillemæssigt var præstationen langt fra det forventede niveau.
    
- Vi er selvfølgelig utrolig skuffet over det, vi fik leveret.
    
- Vi lavede 24 tekniske fejl, og så er det svært at vinde en håndboldkamp. Nogle af fejlene kom, fordi vi ikke angrebsmæssigt vidste, hvad vi skulle gøre. Det tager jeg ansvaret for, siger Klavs Bruun Jørgensen.
    
- Nu har vi Montenegro. Vi ved, vi er videre til 1/8-finalen. Mod Montenegro handler det om, at vi rent spillemæssigt får styr på det, vi gerne vil, lyder det fra landstræneren.
    
/ritzau/