Klavs Bruun indkalder ekstra målvogter til VM-trup

Mette Iversen Sahlholdt fra Nykøbing Falster Håndbold støder til Danmarks VM-trup inden placeringskampe som supplement til Sandra Toft.

klavs_bruun_joergensen_timeout.jpg

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen tager ingen chancer på målmandsposten, når Danmark fredag og søndag skal spille vigtige placeringskampe om en plads i OL-kvalifikationen ved VM i kvindehåndbold i Danmark.

Torsdag aften har landstræneren indkaldt Mette Iversen Sahlholdt som supplement til Sandra Toft, der onsdag aften blev ramt i ansigtet af en bold under VM-kvartfinalen mod Rumænien. Derudover råder landstræneren også over Rikke Poulsen på målmandsposten.

Det er bagspiller Anna Sophie Okkels, der må lade pladsen i VM-truppen.

- Vi tager ingen chancer på målmandsposten. Vi vil ikke risikere kun at have én målmand til rådighed i de kommende kampe.

- Derfor har vi valgt at indkalde Mette Iversen. Det betyder samtidig, at vi må tage afsked med en spiller, og det blev Anna Sophie denne gang, siger Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse fra Dansk Håndboldforbund.

Mette Iversen Sahlholdt vogter til daglig målet for Nykøbing Falster Håndbold.

For frasorterede Anna Sophie Okkels blev VM en blandet fornøjelse. I første omgang var hun slet ikke udtaget, men blev efter to kampe i VM-turneringen kaldt ind i stedet for en skadet Lotte Grigel.

SK Aarhus-profilen nåede dog aldrig at spille sig varm. Men Klavs Bruun Jørgensen understreger i pressemeddelelsen, at han er meget tilfreds med Okkels' bidrag i VM-truppen.

 

/ritzau/