Klavs Bruun assistent på landsholdet

TTH-cheftræneren skal hjælpe Ulrik Wilbek under EM i januar. - Det bliver ikke meget større, siger han.

Team Tvis Holstebros cheftræner Klavs Bruun Jørgensen skal være assistent for landstræner Ulrik Wilbek under EM i januar i Danmark.

Ulrik Wilbek har bedt TTH-chefen træde til, efter at holdets normale assistent Henrik Kronborg har måttet melde afbud på grund af en dobbelt diskusprolaps-operation.

Og Klavs Bruun Jørgensen havde ikke brug for meget betænkningstid, da tilbuddet kom.

- Jeg er selvfølgelig enormt stolt. Det bliver ikke ret meget større, når man skal hjælpe Ulrik under en slutrunde på hjemmebane, siger Klavs Bruun Jørgensen til tvmidtvest.dk.

Klavs Bruun Jørgensen har aldrig lagt skjul på, at han engang selv gerne være landstræner, og jobbet i januar er derfor en god chance for at snuse lidt til atmosfæren omkring landsholdets trænerbænk.

Wilbek: Fanden i voldsk

Jobbet gælder kun under EM-slutrunden, og Klavs Bruun Jørgensen har sikret sig grønt lys hos Team Tvis Holstebro. I cheftrænerens fravær skal assistenttræner Michael Bruun stå for træningen i samarbejde med kvindeholdets trænere Niels Agesen og Peter Krautmeyer.

Landstræner Ulrik Wilbek siger i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund, at det var helt naturligt for ham at bede Klavs Bruun Jørgensen hjælpe.

. Dels ligger hans aktive tid på landsholdet ikke ret lang tid tilbage, så han har på forhånd et klart billede af, hvad der foregår. Dels har han både i AG København og hos Team Tvis Holstebro vist, at han er en rigtig dygtig træner og endelig har han efter min mening den fanden i voldske indstilling, der kan blive et stort aktiv under EM, siger Ulrik Wilbek.