Kjellerup slår Lyngby ud af DBU Pokalen

Kjellerup fra 2. division var bagud 0-3 ved pausen mod Lyngby, men avancerede alligevel i DBU Pokalen.

Det kan måske ikke kategoriseres som en sensation, når en klub fra 2. division besejrer et superligahold præget af reserver. Men måden, Kjellerup tirsdag besejrede Lyngby på i DBU Pokalen, var sensationel.

Lyngbys formstærke superligahold var på vej mod en storsejr i kraft af en føring på 3-0 ved pausen. Men på hjemmebane fightede Kjellerup sig tilbage og vandt opgøret med 4-3 efter forlænget spilletid.

En streg i regningen for Lyngby, der i de seneste seks ligakampe har hentet 16 point, hvilket har bragt oprykkeren op som nummer fire i den bedste række.

Træner David Nielsen havde valgt at give spilletid til flere reserver, men det lod ikke til at påvirke Lyngby-mandskabet.

På scoringer af Lasse Rise, Philip Rasmussen og Jens Odgaard var holdet foran 3-0 efter godt en halv time, og opgøret syntes afgjort.

Denne stilling holdt indtil 57. minut, hvor Kjellerup indledte det helt store comeback med Jesper Nielsens reducering til 1-3.

20 minutter senere blev håb vekslet til reel spænding om udfaldet, da Kristoffer Lind satte et indlæg i netmaskerne fra klos hold til stillingen 2-3.

Tre minutter før tid blev comebacket så fuldendt. Mikkel Dahl sørgede for 3-3-scoringen, der kort efter sendte kampen ud i forlænget spilletid.

Første halvleg af forlængelsen forløb uden mål, men kort efter sidebyttet sørgede Patrick Bang Nielsen for målet, der sendte Kjellerup videre til ottendedelsfinalerne.