Kaj kunne se seks store ulve fra sit kontor

Det er ikke første gang, han ser en ulv. Men det var stadig en speciel oplevelse.

Ulve er blevet et af de helt store emner i landsdelen. Dette er et arkivfoto og er altså ikke af en af de ulve, som Kim Kristian Rasmussen har observeret.
Ulve er blevet et af de helt store emner i landsdelen. Dette er et arkivfoto og er altså ikke af en af de ulve, som Kim Kristian Rasmussen har observeret.
Foto: Carl Skovbjerg Johnsen

Kaj Kristian Rasmussen havde i fredags en særlig oplevelse, da han stod i sit hjemmekontor omkring seks kilometer væk fra Ørnhøj og talte i telefon med en af sine chefer.

- Jeg havde lige været ude med hundene i haven og skulle snart ud af døren. Stod og kiggede ud på åben mark, da jeg pludselig så dem. Så skyndte jeg mig at lægge på og optage det, fortæller han.

Det han så var seks ulve, der gik forbi på marken bag hans hjem. Han beskriver dem som store.

- Jeg så dem med blandede følelser, for det var en stor flok, og de var tæt på. Selvom man ikke er til rødhætte, så er de stadig store dyr, forklarer han.

Ser mindre vildt

Kaj Kristian Rasmussen har før set en ulv, og han bor også i et område, hvor der er lavet flere observationer. Han har dog aldrig oplevet så mange sammen.

- Jeg har set en tidligere på efteråret en kilometer herfra. Min kone har også set en, forklarer han.

Han fortæller, at han oplever mindre vildt nu, end de gjorde, før ulvene rykkede til området.

- Vi lærer at leve med dem, men det har indvirkninger på det hele. Vi plejer at se masser vildt og dyr på vores marker, men det sker ikke længere, forklarer han og understreger:

- Jeg er ikke bange for dem, men dem der er helt vilde med ulve, det er dem, der skal køre for at se dem.

Se videoen her: