KIF Kolding København vandt i Skive

Med en 31-16-sejr til KIF Kolding København over Skive spillede KIF sig op på andenpladsen i Boxer Herreligaen

Mens det kniber gevaldigt for KIF Kolding København med at vinde i Champions League, går det nogenlunde for den jysk-sjællandske klub i Boxer Herreligaen.

Onsdag aften spillede klubben sig op på andenpladsen, da bundholdet Skive blev banket med 31-16.

På intet tidspunkt i kampen var hjemmeholdet Skive foran. KIF åbnede med hurtigt at bringe sig foran 4-0, og kampen lignede en allerede der en ensidig affære.

Med en overlegen og komfortabel føring på 16-7 ved pausen var der ingen grund til at tro, at KIF Kolding ville lide sæsonens fjerde pointtab i ligasammenhæng.

Det skete heller ikke, for KIF-dominansen fortsatte efter pausen, hvor forspringet blev udbygget yderligere.

Sejren var dog ikke gratis for gæsterne, der undervejs måtte se både Lasse Andersson og Kasper Irming gå ud med skader. Omfanget af skaderne kendes dog ikke endnu.

Søndag skal KIF Kolding København igen i aktion i Champions League, hvor holdet har tabt det de fire første kampe. Søndagens modstander i Brøndby Hallen er makedonske HC Vardar.