Kastrup lover kortere rejsetider

På mandag tager Københavns Lufthavn et nyt indenrigsprogram i brug, der skal gøre det lettere at være pendler.

Kastrup Lufthavn.jpg

I slutningen af marts lagde Københavns Lufthavn inden- og udenrigstrafikken sammen. Det har betydet længere rejsetid for pendlere til og fra bl.a. Karup Lufthavn.

Men nu sætter lufthavnen i Kastrup et særligt indenrigsprogram i gang, der allerede fra mandag skal sikre en lettere hverdag for flypendlerne.

- Samtidig med at vi indsætter ekstra mandskab, tester vi en ordning med to pendlerspor i sikkerhedskontrollen. I de to pendlerspor kan den hyppige rejsende forberede sig på sikkerhedstjekket med andre erfarne rejsende, og vi håber, at det kan være med til at gøre sikkerhedskontrollen mindre frustrerende for pendlerne.

Sådan forklarer Henrik Peter Jørgensen, der er kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavn A/S, i en pressemeddelelse.

Lufthavnen vil nu også starte et større evalueringsprogam blandt pendlere og rejsende, der skal tydeliggøre, hvor der er behov for justeringer i forhold til rejseoplevelse og service.

Det nye indenrigsprogram skydes i gang mandag den 11. maj. Det forventes, at det vil nedbringe ventetiden med op til 30 procent i myldretiden om eftermiddagen.

TV MIDTVEST kigger i onsdags nærmere på problemstillingen. Se indslaget om de forlængerede rejsetider her på siden.