Søndergaard fejrer fødsel med sejr

OL-guldvinderen blev far og var senere torsdag aften med til at sikre Skjern en sikker sejr over Sønderjyske.

Skjern Håndbold

Torsdag blev en begivenhedsrig dag for håndboldspilleren Kasper Søndergaard.

Han blev først far, og nogle timer senere var han med til at sende Skjern op på andenpladsen i 888 Ligaen.

Det skete med en 31-26-sejr hjemme over Sønderjyske.

35-årige Kasper Søndergaard havde altså fået en anderledes optakt til kampen, der også blev lidt speciel.

Første halvleg blev nemlig noget af et skydetelt med 33 scoringer.

Den sidste blev sat ind af netop Kasper Søndergaard, der lige før pausesignalet scorede til 17-16, hans anden scoring i kampen.

Højrebacken sluttede kampen med tre mål, mens Skjerns Lasse Mikkelsen blev kampens topscorer med otte mål.

Ti minutter inde i anden halvleg holdt Sønderjyske hjemmeholdets forspring nede på et mål, men senere trak Skjern fra.

Vestjyderne har ti point for seks kampe.

Aalborg Håndbold fører 888 Ligaen på en bedre målscore end Skjern.