Kasper Køser til Mors

Mors - Thy Håndbold har indgået 2-årig aftale med Kasper Køser Thomsen. Den 26-årige bagspiller skifter fra Stoholm den 1. juli 2011.

Kasper_Koeser.jpg

Med ansættelsen af Kasper Køser har klubben sikret sig en bagspiller, der kan styrke og udvikle angrebsspillet yderligere fra den kommende sæson. Det skriver Mos-Thy Håndbold i en pressemeddelelse i dag.

- Kasper Køser har faktisk været i søgelyset gennem flere sæsoner, men først nu føler han, at han er klar til at prøve ligahåndbold, siger H. C. Andersen, formand for sportsudvalget i Mors-Thy Håndbold og fremhæver Kasper Køsers talenter:

- Han besidder de håndboldmæssige kompetencer, som vi søger. Han er to-vejsspiller, han er hurtig, han er stor og så er han topscorer.

Glæder sig

Kasper Køser selv glæder sig til skiftet:

- Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skulle. Men da min agent sidste år sagde, at jeg skulle gøre op med mig selv, om jeg ville prøve ligaen, besluttede jeg i februar måned, at jeg vil spille Liga fremover. Og jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være Mors-Thy. Den plan, som de har gang i, og med en klassetræner som Jan Paulsen, glæder jeg mig meget til at trække i den blå trøje og udvikle både mit eget og holdets spil yderligere, forklarer han.