Krarup ny mand i Det Sociale Netværk

Hernings borgmester bliver nyt medlem af Det Sociale Netværks bestyrelse

Lars Krarup bliver nyt medlem af bestyrelsen i Det Sociale Netværk, der arbejder for at skabe bedre vilkår for danskere med psykiske lidelser. 

- Jeg er beæret over, at Det Sociale Netværk har opfordret mig til at træde ind i bestyrelsen. Jeg og hele Herning Kommune er meget optaget af at finde nye løsninger på den udfordring, det er at inkludere socialt sårbare.

- Der er et enormt uforløst potentiale, både for det enkelte menneske og for den lokale sammenhængskraft, hvis vi som samfund bliver bedre til at acceptere, at mennesker kan være psykisk sårbare, siger Lars Krarup i en pressemeddelelse.

Det Social Netværks historie

I Det Social Netværk er bestyrelsesformand og borgmesterkollega Benedikte Kiær glad for, at Lars Krarup træder ind bestyrelsen, der nu tæller 10 medlemmer.

- Med Lars Krarup får vi et nyt bestyrelsesmedlem, der kan være med til at styrke foreningens arbejde. En politiker, der kan skubbe på for at få forebyggelse op på den landspolitiske dagsorden, og som samtidig er gået forrest i forhold til at fokusere på børn og unges mentale helbred og reducere antallet af unge, der falder ud af uddannelsessystemet og ikke får job på grund af psykiske og sociale problemer, siger Benedikte Kiær i pressemeddelelsen.