Kappel Guld og Sølv åbner igen

Kim Kappel gik for bare en uge siden konkurs i sin smykkeforretning. Onsdag genåbnede forretningen med en ny ejer – hans kone

180712_guld_0.jpg

For bare en uge siden satte guldsmed Kim Kappel gule skilte med 'Ophørsudsalg' i ruderne i butikkerne i Struer og Herning, da han gik konkurs. Men nu kan skiltene erstattes med almindelige udsalgsskilte, for butikkerne overlever alligevel. Kim Kappels kone, Susanne Kappel, har nemlig købt restlageret og reetablerer butikken.

 - For cirka et halvt år siden etablerede jeg et selskab for at kunne importere titanium-ringe, som vi så kan sælge til andre guldsmede i hele landet. Det er med det selskab, jeg kan genåbne butikken, fortæller Susanne Kappel til Folkebladet Lemvig.

Åbner med halv pris

Onsdag formiddag åbnede dørene i butikken igen. Skiltene med ophørsudsalg er skiftet ud med almindeligt udsalg og prisnedsættelser på 50 procent.

- Vi skal bare have ryddet op og starter så forfra med nye kontrakter og måske også nogle nye leverandører, fortæller Susanne Kappel til Folkebladet Lemvig.

I den nye forretning er Kim Kappel formel indflydelse i butikken, da han er erklæret personlig konkurs med en gæld på 3-4 millioner kroner. Men hans kone lover, at han er den første ansatte i butikken.