Kampvalg i Naturfredningsforening

Poul Hald Mortensen fra Vejlerne i Thy udfordrer den sidden præsident i Danmarks Naturfredningsforening. Han vil være foreningens nye præsident.

060312DN.jpg

Poul Hald Mortensen går ind i valgkampen med slogannet: "Mere vi - og mindre jeg".Han mener, at foreningen i de seneste år har bevæget sig i en forkert retning:

- Jeg føler virkelig, at der er behov, for mere holdspil. Vi skal blive bedre til at lære at stå sammen og bruge hinanden som gode holdspillere i vores fælles kamp for landskaberne, naturen og miljøet, fortæller Poul Hald Mortensen.

Kampen om at blive præsident for Danmarks Naturfredningsforening i de næste fire år er i fuld gang, og Poul Hald Mortensen kæmper om posten mod 56-årige Michael Stoltze fra Sydvestsjælland og den siddende præsident Ella Maria Bisschop-Larsen fra Sydfyn.

Stærkere og mere engagerende forening

Poul Hald Mortensen er 68 år, og udannet magister i Zoologi. I de seneste 16 år har han været rådgivende biolog for Aage V. Jensens fonde, og så er han også den siddende vicepræsident i Danmarks Naturfredningsforening,

- Jeg tror, at jeg kan bidrage til at gøre DN til en stærkere og mere engagerende forening. Det er i høj grad behov for, at vi får en mere slagkraftig og synlig forening, som kan føre foreningens politik igennem i forhold til både Folketing og myndigheder, fortæller Poul Hald Mortensen.