Kampklædte betjente anholder pistolmand

Politiet er netop trængt ind til den 34-årige mand, der hele dagen har været omdrejningspunktet i en massiv politijagt (OPDATERET).

pistolmand2.jpg

En 34-årig mand fra Struer er netop blevet anholdt af kampklædte betjente. Det skete, efter han i mere end otte timer har været på flugt fra politiet.

Manden løb i morges rundt med en pistol i Bremdal nord for Struer og har siden barrikaderet sig i en lejlighed i midtbyen.

Politiets forhandlere og særlige anholdelsesgruppe har netop anholdt manden, og han er blevet kørt væk fra stedet.

- Vi fik ham overtalt til at komme ud til døren, så der var ikke brug for de store magtanvendelser, siger indsatsleder Allan Riis til TV MIDTVEST.

Stoffer, trusler og biltyveri

Omkring klokken 15:10 trængte betjentene ind i lejligheden efter at have ventet i flere timer på en professionel forhandler og en særlig anholdelsesgruppe. I lejligheden befandt der sig også en kvinde og en ung mand.

TV MIDTVEST's reporter på stedet fortæller, at anholdelsen forløb udramatisk, og at ingen er kommet til skade i forbindelse med mandens færden i dag.

Politiets vagtchef Ole Vanghøj oplyser, at den 34-årige mand er sigtet for trusler mod tjenestemand, tyveri af en bil og forsøg på tyveri af en anden bil. Desuden fandt politiet stoffer i en relativt stor mængde på ham - der er formentlig tale om amfetamin.

Pistol var hardballpistol

Den pistol, manden truede en patrulje med i morges, er formentlig en hardballpistol. I følge politiet er det så godt som umuligt at se forskel på den og en rigtig pistol, fordi de vejer det samme og ligner hinanden.

- Og det er jo også derfor, vi har taget de forholdsregler dagen igennem, som vi har gjort, siger vagtchef Ole Vanghøj.

Der er endnu ingen forlydender om, hvorfor den 34-årige mand hele dagen har forsøgt at stikke af fra politiet.