Kallestrup fortsætter i Favrskov

Kommunaldirektør Jan Kallestrup overgår til varig ansættelse i Favrskov Kommune, når hans kontrakt udløber ved udgangen af januar 2015.

jankallestrupweb.jpg

Det var et enigt kommunalråd, der tirsdag besluttede, at Jan Kallestrup skal fortsætte i spidsen for Favrskov Kommune fremover.

Borgmester Nils Borring (A) glæder sig meget til at skulle fortsætte samarbejdet med kommunaldirektør, Jan Kallestrup.

- Jan Kallestrup er en dygtig og engageret kommunaldirektør. Jan har spillet en vigtig rolle i dannelsen og udviklingen af Favrskov Kommune og har samtidigt formået at bidrage til udviklingen af det regionale samarbejde, hvor han siden 2007 har været formand for Kommunaldirektørnetværket, oplyser Nils Borring i en pressemeddelelse fra kommunen.

Jan Kallestrup har været kommunaldirektør i Favrskov Kommune siden 1. februar 2006, hvor han blev ansat på en åremålskontrakt, som udløber 1. februar 2015. Før sin ansættelse i Favrskov Kommune var Jan Kallestrup blandt andet kommunaldirektør i Aulum-Haderup Kommune.

- Det har været utroligt spændende at være med til at opbygge og udvikle en ny kommune, og jeg er stolt over de resultater, vi har nået. Favrskov Kommune er en kommune i vækst, en attraktiv bosætnings- og erhvervskommune og en dynamisk arbejdsplads for ca. 3.800 ansatte, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med byrådet og kommunens ledere og medarbejdere om at skabe et godt sted at bo, leve og drive virksomhed, siger Jan Kallestrup.