Kæmpetalent bliver i BSV

Rasmus Lauge tager tre år mere i barndomsklubben.

051110_Rasmus_Lauge001.jpg

Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig den måske mest eftertragtede underskrift i dansk håndbold.

19-årige Rasmus Lauge, der er blevet betegnet som et af de største talenter nogensinde, har forlænget sin kontrakt med tre år til 2014. Flere storklubber havde ellers den unge playmaker øverst på ønskesedlen, men Lauge valgte at blive i barndomsklubben.

- Det er en spændende klub med gode spillere og trænere. Så jeg kunne ikke se mig selv andre steder, siger Rasmus Lauge til TV/MIDT-VEST.

Han understreger, at han er godt tilfreds med, at fremtiden nu er faldet på plads.

- Der har selvfølgelig været lidt fokus på forhandlingerne, selv om det ikke er mig selv, der har ordnet det hele. Nu kan jeg slappe af og koncentrere mig 100 procent om håndbolden, siger han.

Cheftræner Carsten Albrektsen siger, at den nye kontrakt er et signal om, at Bjerringbro-Silkeborg vil spille med blandt de allerbedste.

 Lind forlænger med TTH

Team Tvis Holstebro har også forlænget kontrakten med en af sine bærende spillere. Den 27-årige målmand Rasmus Lind bliver hos den vestjyske klub til sommeren 2013. Rasmus Lind har spillet i TTH  hele sin karriere bortset fra en enkelt sæson i HF Mors og har efterhånden tilkæmpet sig mere og mere spilletid.