Kæmpe landbrugsrådgivning på vej

Landboforeningerne bag LMO og LRØ har igangsat en undersøgelse omkring en mulig fusion af de to rådgivningsvirksomheder. Fusionen vil blive den største landbrugsrådgivningsvirksomhed i Danmark.

lmoraadgivning.jpg

Danmarks suverænt største rådgivningsvirksomhed indenfor landbrug kan være på vej. Rådgivningsvirksomhederne LMO og LRØ planlægger at fusionere.

Bag LMO står LandboForeningen Midtjylland, Landboforeningen Kronjylland, Østjydsk Familielandbrug og Familielandbruget MIDT-Jylland, og bag LRØ, Østjysk Landboforening, Landboforeningen Odder-Skanderborg og Vejle-Fredericia Landboforening med tilsammen mere end 4.000 aktive medlemmer.

- Det vil give landmændene stærkere og bedre rådgivning. Samtidigt vil de give os en årlig besparelse på i hvert fald 10 mio. kr., siger Steen Vindum, der er formand for LMO.

Fusionen bør gå igennem

Kæmpevirksomheden vil få omkring 400 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring 250 mio. kr. Det er op til landboforeningerne bag LMO og LRØ at beslutte, hvorvidt fusionen skal blive en realitet.

- Vi har arbejdet intenst på det her siden før jul, og vi kan præsentere en gennemarbejdet plan for, hvordan den nye virksomhed skal køre. Vi regner stærkt med, at fusionen går igennem, siger Steen Vindum.