Jyske Bank: Godt kæmpet, Fjordbank!

"De har virkelig stået sammen i en beundringsværdig grad", siger Jyske Bank-direktør om Fjordbank Mors' medarbejdere.

220911_Jyske_Bank_Holstebro.jpg

Det var en glad bankdirektør, der mandag morgen besøgte Mors. Med i kufferten havde han nyheden om, at Jyske Bank nu kan sikre job til 30 medarbejdere ekstra og samtidig bevare filialen i Øster Jølby.

- Vi havde lejet Bio Mors her til morgen, og der var samlet ca. 130 mennesker dernede. Det blev meget positivt modtaget. Er der nogen der fortjener det, så er det de folk, lød det her til eftermiddag fra direktøren for afdelingsnettet i Jyske Bank, Jørgen Lund Pedersen.

Flere medarbejdere var nødvendigt

Jyske Bank havde oprindeligt valgt at ansætte blot 35 af medarbejderne i Fjordbank Mors i deres nye filialer, men nu er antallet næsten fordoblet.

- Det er et valg vi har gjort ud fra, at vi fandt det hensigtsmæssigt, at medarbejderne der supporterede rådgiverne i Fjordbank Mors også blev ansat i Jyske Bank. Det bliver en bred vifte af medarbejdere, forklarer Jørgen Lund Pedersen, som samtidig afviser, at der kan komme yderligere ansættelser end de i alt 65 på et senere tidspunkt:

- Vi er sikre på, at de 65 er tilstrækkeligt, men også et nødvendigt antal.

 

Medarbejdernes fortjeneste

Jyske Banks afdelingsdirektør forlod Limfjordsøen med en stor ros til Fjordbank Mors' medarbejdere.

- De har virkelig stået sammen om at holde sammen på kunder og banken i en meget beundringsværdi grad, lyder det.

Da Jyske Banks delegation efter morgen-mødet i biografen tog forbi Øster Jølby-afdelingen, havde medarbejderne fejret dagens gode nyhed ved at sætte flag i vinduerne.