Julekalenderen: Låge nummer 1

Et særdeles "stærkt" øjeblik får lov til at starte TV MIDTVEST Julekalenderen op.

2:06
Se hvor forskelligt kvinderne reagerer på chili-hypnosen her.

Der går ikke mange sekunder, fra den unge kvinde tager en stor bid af den røde snackpeber, til det for hende føles som om, at hendes mund brænder, som var det en sindssygt stærk chilifrugt. 

Øjeblikket, som du kan se eller gense øverst i artiklen her, er et af årets mest mindeværdige på TV MIDTVEST. Det er fra programserien "Hypnotisøren fra Skive". 

Under et storstilet show, som blev sendt live på både TV og Facebook, forsøgte hypnotisøren Lasse Kvist nemlig at få to kvindelige publikummer til at tro, at de spiste chili.

Kun den ene af de to reagerede på hypnosen, og det viser forskellen på folk. Nogle er meget modtagelige for hypnotisørens ord - andre står bare og griner upåvirket. 

Også seerne hjemme kunne prøve sig selv af, da Lasse Kvist udførte en særlig hypnose skabt for seerne derhjemme. Langt fra alle gik i trance, men vi har efterfølgende fået mange henvendelser fra seere, der enten selv "gik ned" eller kender nogle, der gjorde det.

4:02
Et andet klip fra showet, hvor en mand hypnotiseres til at tro, han hedder Connie. 

Og der er faktisk mere hypnose på vej i det nye år. I øjeblikket optages der tre nye udsendelser. Blandt andet med okkult tema, når en gruppe efterskoleelever skal lege ånden i glasset. Derudover guider hypnotisøren seerne til træning af hukommelse, mulighed for at komme i bedre humør og bud på hjælp, så man nemmere falder i søvn. 

 

Se eller gense alle hypnose-programmerne lige her.