Judy-drabet: Enkemand står frem

Judy Meiniche Simonsens enkemand står i dag frem og fortæller om sin kones arbejde på bostedet Blåkærgård. Et arbejde, der var præget af stor angst og frygt for den mand, der nu er sigtet for at have slået hende ihjel.

270212_JudyMand.jpg

- Hun havde det ad helvede til. Hun var bange for at være dernede, i sær efter dengang i novembermåned, hvor hun blev overfuset af ham Heilmann. Det var dråben, fortæller Simon Simonsen.

Han er enkemand til Judy Meiniche Simonsen, der den 8. februar blev myrdet i Dollerup Bakker. Kristian Heilmann, der var beboer på bostedet Blåkærgård, er anholdt og sigtet for drabet.

Forsøgte at søge nyt job

Simon Simonsen fortæller i dag til TV/MIDT-VEST, hvordan Judy Meiniche Simonsen i lang tid forsøgte at søge nyt job.

Hun var bange for at være på Blåkærgård, og hele to gange var hun sygemeldt, efter at Kristian Heilmann var gået amok på hende.

Judy Meiniche Simonsen forsøgte at råbe ledelsen på Blåkærgård op. Men ifølge hendes enkemand lyttede de ikke.

- Som hun sagde. Det er ligesom at banke i en dyne. Jeg kan lige så godt lade være, fortæller Simon Simonsen.

Region Midtjylland er ved at foretage en undersøgelse af drabet på Judy Meiniche Simonsen, for at finde ud af hvad der gik galt, og hvordan man forhindrer, at det sker igen.Undersøgelsen skal være færdig senest i uge 11.

Se hele interviewet med Simon Simonsen her:

3:06
Judy Meiniche Simonsens mand taler nu ud om sin kones arbejdsforhold.

Simon Simonsens historie er den stik modsatte af hvad Region Midtjylland og Blåkærgaard tidligere har fortalt om Judy Meiniche Simonsens situation. Se her:

1:47
Region Midtjylland vil vide, hvad der skete forud for drabet