Jorden rundt i 11. time

22-årige Malthe Fiil, idrætslærer på Vedersø Idrætsefterskole, har i sidste time sikret sig en plads på DGI's Verdenshold.

maltheinet.jpg

Det sker fordi en anden gymnast, som var udtaget, har pådraget sig en skade, så han må sige farvel til rejsen med Verdensholdet.

Malthe Fiil, der var en af de højt kvalificerede, der desværre blev siet fra ved udtagelsen til Verdensholdet, har derfor nu alligevel fået chancen for at vise verden gymnastik i topklasse, oplyser hjemmesiden for Verdensholdet.

Glad uden at råbe

Og Malthe er ovenud lykkelig for det held i uheld, som har bragt ham i denne situation:

 - Jeg sad til opsyn til en skriftlig eksamen og kunne ikke rigtig juble højlydt. Så i et tilstødende lokale hoppede jeg lidt rundt - rigtig glad uden at råbe for meget, og måtte tilbage og holde opsyn i 3 timer mere, siger en glad og nyudklækket DGI verdensholdsgymnast og fortsætter:

 - Jeg glæder mig meget til at komme rigtigt i gang og til at komme af sted til oktober. Jeg var så heldig at nå at være med på den seneste træningssamling, og jeg kan næsten ikke vente til den næste. Det bliver mega hårdt og mega fedt, siger han til DGI.

Verdensturné

Eventyret begynder for Malthe Fiil til september med en TAKE OFF-turne i Danmark, hvorefter han og resten af holdet tager på en 10 måneder lang turne i mere en 16 lande med workshops og shows for børn, unge og voksne.