Johnny Madsen kommer til Skive Festival

Johnny Madsen og Infernal gæster Skive Festival til sommer.

Johnny_Madsen_Med_Guitar

Skive Festival løfter sløret for nogle af de første navne på næste sommers festival. Johnny Madsen og duoen Infernal med x-factor dommer Lina Rafn gæster Skive under festivallen næste år. 

- Johnny Madsen – en mand der nok er bedst kendt på disse kanter for citatet ”Hvad er bedre end kvinder og rock – dét en Hancock”. Johnny Madsen er en efterspurgt musiker i Skive og Omegn, og han skuffer som regel aldrig med hans blues-rock kavalkade og intense og medrivende koncerter., skriver festivallen i en pressemeddelelse. 

- Hans bagkatalog er stort med bl.a. sange som ”Færgemand”, ”Udenfor Sæsonen”, ”Checkpoint Charlie”, ”Johnny the blues” osv. Der er desuden kun få bands og musikere i Danmark, der kan prale af at have komponeret over 20 albums, men det kan Johnny Madsen, så han har efterhånden for længst skrevet sig ind i den danske musikhistorie og direkte ind på Skive Festival plakaten for 2017. Det bliver et glædeligt gensyn.
 

Sidste år tegnede vi et portræt af maleren og sangskriveren Johnny Madsen. Se eller gense programmet her. 

27:59
Mød musikeren, maleren og mennesket Johnny Madsen, der er født i Thyborøn og er landskendt for sin musik. Men hans kunstneriske talent rummer også maleriet. I dette protræt kommer vi rundt om kunstneren Johnny Madsen.

 

På onsdag offentliggør Festivallen hovednavnet for 2017.