Johnny Madsen hitter på vinyl

Vinylsalget stiger og multikunstneren Johnny Madsen indtager en tredjeplads på vinyl-hitlisten.

Vinyl har comeback. og Johnny Madsen sælger godt.

I takt med at salget af vinylplader stiger, har musikbranchen lavet en ny hitliste for salg af vinylplader, skriver Musikeren.dk.

I toppen af listen ligger The Minds of 99 med albummet Liber. Andenpladsen indtager Raske Penge med Indtil Nu. Og på tredjepladsen ligger Johnny Madsen med Godt Nyt.

- Den første hitliste for vinylsalg er en fornem blanding af rock, hip hop, dancehall og jazz. Vinyl er fortsat et nicheprodukt i det samlede marked, men den nye hitliste viser, at vinylsalget omfavnes af mange forskellige slags artister og mange forskelige typer af musikelskere, siger Lasse Lindholm, der er kommunikationschef i IFPI til Musikeren.dk.

I dag er salget af vinyler i Danmark mere end 18 gange så stort, som det var ved årtusindeskiftet, og vinylpladens popularitet er især vokset inden for de seneste fem år.

 

 

 

 

27:59

Mød musikeren, maleren og mennesket Johnny Madsen, der er født i Thyborøn og er landskendt for sin musik. Men hans kunstneriske talent rummer også maleriet. I dette protræt kommer vi rundt om kunstneren Johnny Madsen.

Luk video