Johanne Astrids stolte trommelærer: Sjældent set dedikation

Johanne Astrids trommelærer i Viborg er begejstret for sin elevs sejr i Danmark har Talent. Den er båret af talent og stor dedikation, lyder det.

Martin Kollerup Sørensen er trommelærer. I går aftes en særdeles stolt trommelærer. Han er nemlig manden, der har undervist det 10-årige stortalent, Johanne Strid Poulsen, der lørdag aften tog såvel dommere som seere med storm og vandt Danmark har Talent 2017.

- Jeg er stolt på hendes vegne. På alle mine elevers vegne, hun bliver eksponeret, og det er en god oplevelse for hende, siger han dagen derpå til TV MIDTVEST.

At Johanne Astrid er talentfuld ud over det sædvanlige er der vist ingen tvivl om. Ifølge hendes trommelærer skyldes talentet særdeles hårdt arbejde.

- Man ser sjældent end pige eller dreng i den alder, der er så dedikeret. Jeg tror, det er et resultat af, at det man putter ind i det, er det, man får ud, siger han.

"Hun kan komme langt"

For dem, der har forstand for dét at spille trommer, er der særligt nogle ting, den unge pige mestrer til UG.

- Hun er god af sin alder. Hun har et godt backbeat. Hun har en god 2 - og 4 fornemmelse. Hun kan godt få ting til at svinge og groove, siger han.

Og det må man sige, Johanne Astrid lykkedes med ved finalen i talentprogrammet lørdag aften. Her præsenterede hun et medley over både D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy-sange. Og det gjorde hun så overbevisende, at sejren kom i hus. Og ifølge trommelæreren fra Musikskolen i Viborg, så kan hun nå endnu længere med sin musik.

- Hun har helt klart et talent og kan helt klart komme langt. Hvis den arbejdsmorale hun har i så ung en alder fortsætter, så bliver hun rigtig god. Musik er en stor verden, og hun kan godt blive endnu bedre, siger Martin Kollerup Sørensen.