JKS ny hovedsponsor for DM i Skills

Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau JKS bliver hovedsponsor for DM i Skills 2015.

270114skills.jpg

DM i Skills har fundet ny hovedsponsor, og valget er faldet på det landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau JKS, som har hovedsæde i Ringkøbing.

- Vi lever af at formidle kloge hoveder og hænder i dag og i morgen, så det øgede fokus på at få flere unge til at gå den erhvervsfaglige vej er absolut i vores interesse, og vi vil gerne forbindes med den indsats. DM i Skills og JKS er det perfekte match, siger Søren Ingemann, der er underdirektør i JKS.

SkillsDenmark deler den opfattelse og sætter stor pris på sin nye hovedsponsor.

- DM i Skills og mesterskabets samarbejdspartnere og sponsorer løfter en ekstrem vigtig opgave. Målet er at få flere unge til at indse, at en erhvervsuddannelse er et ambitiøst valg, der rummer mange muligheder. Vi skal have flere til at vælge en erhvervsuddannelse som deres førstevalg, når de forlader folkeskolen, siger formand Jesper Juul Sørensen fra SkillsDenmark.

DM i Skills oplevede en rekordstor opmærksomhed, da mesterskabet i januar blev afholdt i Aalborg. Mesterskabet havde i alt 42.000 besøgende på tre dage. DM i Skills 2015 finder sted den 8.-10. januar i Bella Center, København, og der er store forventninger.

- Dygtige og engagerede folk - unge som gamle - med en erhvervsfaglig baggrund og erfaring, det er vores livsnerve som Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Derfor er DM i Skills det helt naturlige sted for os at vise flaget. Vores kunder kommer der, og vores kandidater kommer der, siger Søren Ingemann.